Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем след ремонт на двигателя.Алфа 145 2.0ТД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем след ремонт на двигателя.Алфа 145 2.0ТД

Здравеите на всички.При мен се появи следния проблем.След прегряване на колата ми шлайфаха главата и там всички процедури.Нови гарнитури,ново масло и тн.Проблема е,че в момента колата работи отвратително.Сутрин при палене двигателя прекасва,пуши много-бял дим,а когато загрее двигателя работи неравномерно и има много неприятен остър звук.Въпросът ми е на какво може да се дължи това.

Отиваш при майстора, който е правил ремонта и питаш него.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Или ти чукат клапаните (неправилно зацепване на ангренажа) или му е избягала центровката на ГНП -то. Но и в двата случая важи съвета на колегата от предния пост
      AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Благодаря за изчерпателната информация колега мислиш ли 4е не сам го питал майстора

Comment

Колега няма да пишем дисертации в твоята тема .
          Въздух/центровка помпа/центровка ремък/дюзи/дебитомер .... Какво очакваш да получиш като отговор , някой да синтезира 5-60 теми в две изречения ?
          Предлагам да се ориентираш към някой от фирмените сервизи и там да споделиш болката си .
          Успех

Comment

със сигурност рекламация на майстора аз така щях да бия един доста "популярен" майстор
            Alfa 146 1.4 Boxer 90hp
            Andrey Georgiev

Comment

Working...
            X